ME-16-USB system

View previous topic View next topic Go down

ME-16-USB system

Post  yu on Fri Jul 11, 2008 1:21 am

Hi,

In our ME-16-USB-system,the eight channels' outputs of one miniature preamplifier(MPA8I) have the same amplitude 100uV when grounded, which is much larger than the standard amplitude of 20uV. I want to know what's wrong with the miniature preamplifier?

Many thanks,
Terry

yu

Posts : 3
Join date : 2008-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: ME-16-USB system

Post  Frank MCS on Mon Jul 14, 2008 1:54 am

Dear Terry, could you describe the problem in a bit more detail?
You could ground the electrodes of one MPA8I, but not the electrodes of the other one, did I get this right?
So you know you have to connect the ground and the reference plugs to properly ground the electrodes?
It would also make sense to swap the two MPA8I to see whether the problem comes from the USB-amplifier or
(more likely) the MPA8. If you could tell us the serial number of your system this would also help.

Best regards Frank (MCS)
avatar
Frank MCS

Posts : 182
Join date : 2008-07-14

View user profile

Back to top Go down

Re: ME-16-USB system

Post  yu on Tue Jul 15, 2008 3:29 pm

The serial number of our system is "ME16-Q3l4239".
I'm sure I have plugged the reference to the ground.
When testing the system, I connect both electrodes of both MPA8Is to the ground. The output of one MPA8I is 100uV. Actually, It keeps 100uV no matter what it connects(the test chip or our own MEA chip.) Foutunately, the other MPA8I works well.
I test the amplifier by the good MPA8I and make sure it OK.
So could you give me some advice what it happened on the 100uV-MPA8I?

yu

Posts : 3
Join date : 2008-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: ME-16-USB system

Post  Frank MCS on Tue Jul 15, 2008 7:58 pm

Dear Terry,
if our documentation is right you got your system in April 07, is that right? I suggest you make sure that the problem comes from the MPA8In and not from the filter amplifier by swapping the MPAs, as I suggested. If it is the MPA8I you can send it in and we will check it. If it is damaged and the problem is not because of an operating error, the repair or replacement will be on guarantee. Please also send an e-mail descibing the problem and containing your adress to support@multichannelsystems.com.

Regards Frank
avatar
Frank MCS

Posts : 182
Join date : 2008-07-14

View user profile

Back to top Go down

Re: ME-16-USB system

Post  yu on Fri Jul 18, 2008 12:27 am

Dear Frank,

Thank you for your reply!
I have contacted your agents "Qichi" in Shanghai and they will come to our lab for a check.

Best Wishes,
Terry

yu

Posts : 3
Join date : 2008-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: ME-16-USB system

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum